fr en nl de

Zoeken

Ecostal Diensten Catalogus Prestaties Partners

Nieuws

Nieuwe opleidingen SMA Solar Academy

31 jan 20

Opleidingen in Mechelen en Utrecht

Synergrid

04 okt 19

Publicatie van de vernieuwde technische voorschriften C10/11 voor België

SMA ShadeFix

27 sep 19

SMA ShadeFix: de nieuwe naam voor slim schaduwbeheer

Tarifs de livraison


FOTOVOLTAÏSCHE LEVERING

Voor elke levering in België van een bedrag dat hoger is dan 25.000 € excl. BTW, zijn de transportkosten gratis. Over het algemeen variëert de leveringstermijn tussen de 24 en 48 uur voor de produkten in voorraad, tellende na ontvangst van betaling.
 
 Voor elke levering van minder dan 25.000 € excl. BTW of elke levering buiten België, zal het bedrag van verzending alsook de leveringstermijn u door Ecostal bevestigd worden alvorens bevestiging van de bestelling voor validatie.
 

LEVERING LED

Voor elke levering in België van een bedrag dat hoger is dan 500 € excl. BTW, zijn de transportkosten gratis. Voor elke levering in België van een bedrag minder dan 500 € excl. BTW, bedragen de verzendkosten 15 € excl. BTW.  Over het algemeen variëert de leveringstermijn tussen de 24 en 48 uur voor de produkten in voorraad, tellende na ontvangst van betaling.
 
Voor elke levering buiten België, zal het bedrag van verzending alsook de leveringstermijn u door Ecostal bevestigd worden alvorens bevestiging van de bestelling voor validatie.