fr en nl de

Zoeken

Ecostal Diensten Catalogus Prestaties Partners

Nieuws

Nieuwe opleidingen SMA Solar Academy

31 jan 20

Opleidingen in Mechelen en Utrecht

Synergrid

04 okt 19

Publicatie van de vernieuwde technische voorschriften C10/11 voor België

SMA ShadeFix

27 sep 19

SMA ShadeFix: de nieuwe naam voor slim schaduwbeheer

Diensten


Naast een doeltreffende en gepersonaliseerde commerciële dienst, biedt Ecostal, als groothandel in globale oplossingen op het gebied van de hernieuwbare energie, aan haar klanten, installateurs van zonnepanelen, een geheel van  logistieke en technische diensten aan.

Technische hulp  is geboden door deskundigen, zowel op het niveau van de steun van berekening als op het niveau van meer specifieke technische vragen.

Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop maakt ook deel uit van de troeven van Ecostal. Haar engagement beperkt zich niet tot de verkoop. Ecostal is er ook in het geval van bezorgdheid na de verkoop om de monteur van zonnepanelen zo optimaal mogelijk te helpen naar oplossingen te zoeken.

Sinds 2012, beschikt Ecostal over een dienst die gespecialiseerd is in de opvolging van industriële projecten. Deze bijstand is flexibel in functie van de expertise van de installateur van zonnepanelen. Ecostal kan inderdaad de monteur begeleiden van het begin tot het eind of enkel ingreep op meer gespecialiseerde aspecten van de installatie.

Ecostal organiseert regelmatig opleidingen voor haar klanten om hun zo goed mogelijk op de hoogte te houden van informatie en van nieuwigheden.

Ecostal beschikt over twee magazijnen en een totale opslag oppervlakte van 3.000 m². Een magazijn bevindt zich in Luxemburg en de andere bevindt zich in Jalhay, in de provincie Luik.

Deze logsistieke organisatie laat een 24 uurs levering toe overal in België.

De leveringen worden uitgevoerd door onze eigen vloot van vrachtwagens of een kwaliteitsvolle onderaannemer.

Om haar klanten, plaatsers van zonnepanelen, zo goed mogelijk te bedienen, beschikt Ecostal over 2 kwaliteitsvolle voertuigen die voldoen aan de behoeften, waaronder een Mercedes Antos die voldoet aan de laatste normen op het gebied van milieu.

De flexibiliteit van de logistieke dienst van Ecostal
laat toe, met dezelfde efficiëntie, aan alle denkbare
leveringsaanvragen te beantwoorden:
het aanleveren van een container zonnepanelen op
een industrië le site of een kit zonnepanlen
(zonnepanelen/omvormers/bevestigingsmiddelen)
op een residentiële bouwterrein.